Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgriDesk España en HollandDoor gaan samenwerken

Na goede gesprekken op de Fruit Logistica te Berlijn hebben HollandDoor en AgriDesk España een samenwerking ondertekend.



AgriDesk España zal HollandDoor vertegenwoordigen in Spanje. De samenwerking houdt enerzijds in dat partijen uit Spanje, die van de diensten van Hollanddoor gebruik willen maken, zich kunnen wenden tot AgriDesk España. Anderzijds kan HollandDoor gebruik maken van het netwerk van AgriDesk in Spanje en daarmee de mogelijkheden van haar dienstverlening vergroten.

HollandDoor is een onafhankelijke specialist voor studiereizen, excursies en maatwerktrainingen voor (internationale) professionals, geïnteresseerd in de Nederlandse agrosector. Diensten van HollandDoor worden afgestemd op specifieke wensen en behoeftes van een groep of bedrijf.

AgriDesk España is een adviesbureau voor de agri food business en is een schakel tussen bedrijven gevestigd in Spanje en daarbuiten. AgriDesk España biedt activiteiten aan op het gebied van marketingadvies en -support, marktonderzoek, matchmaking, representatie, kwaliteit support en werving en selectie.

Voor meer informatie:
AgriDesk España
Rene Rombouts
rombouts@agridesk.com
www.agridesk.com

HollandDoor Cooperatie U.A.
Geerten van der Lugt
geerten@hollanddoor.nl
hollanddoor.nl
Publicatiedatum: