Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaar DVEP Energie VR-race bekend

Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen presenteerde DVEP Energie haar nieuwste dienst Endex Extra met een spectaculaire Virtual Reality race. Met Endex Extra zet de energieleverancier haar klanten op pole position, want het biedt ze de unieke mogelijkheid om eigen opgewekte elektriciteit te verkopen boven de marktprijs. En dat kan al gauw zorgen voor een enorm financieel voordeel.



Om de Endex Extra te promoten, zette DVEP Energie haar relaties tijdens de beurs letterlijk op pole position. Door middel van een Oculus Rift (virtual reality bril) stapte men zo het racecircuit op en kon men ervaren wat het is om een echte Formule 1 coureur te zijn.

De snelste tijd werd uiteindelijk neergezet door Patrick Paassen van Joy Plant uit Maasdijk. DVEP Energie feliciteert Patrick met zijn fantastische prijs, 2 Golden Weekendtickets voor de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps te Belgiƫ.

Blijf ook in de race voor de beste prijs. www.dvep.nl/endexextra.



 
Publicatiedatum: