Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laat je kieken bij de nieuwkomers op de TBR

Het staat met grote letters in de agenda: de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem van 16 t/m 18 februari. Het is de eerste keer dat Pull Position deelneemt aan deze tuinbouwvakbeurs. In stand 407 geeft het marketingadviesbureau uitleg over het in beeld brengen van het product. Daarnaast hebben de bezoekers ook de kans om zelf in de picture te komen. Pull Position nodigt daarom iedereen van harte uit om in een gestreken jasje en met gekamde haren de stand te bezoeken om een professionele profielfoto te laten maken. Want in de huidige tijd is het ook van belang om zélf goed in beeld te komen!

In beeld komen en blijven
Ondernemen is zorgen dat je gezien wordt. Op de grootste Nederlandse tuinbouwvakbeurs in stand 407 en 405 wordt het bedrijf, product en de bezoeker in beeld gebracht. Hier legt Pull Position samen met HortiLeads uit hoe de zichtbaarheid van het bedrijf en product vergroot kan worden en hoe dit in beeld kan blijven voor de klant. Pull Position heeft de specialismen strategie, organisatie, marketing, communicatie en verkoopondersteuning onder één dak. Hierdoor weten ze precies hoe de ondernemers in de tuinbouwsector geholpen kunnen worden bij het vergroten van de zichtbaarheid van hun product.

Beursactie: maak een professionele profielfoto
Naast het onder de aandacht brengen van het bedrijf of product is het ook van belang om de persoon hierachter goed in beeld te brengen. Zo is het in deze tijd belangrijk om een pakkende profielfoto te gebruiken op de website of social media. Een professionele profielfoto schept vertrouwen en zorgt voor een goede uitstraling. Daarom hebben HortiLeads en Pull Position een speciale beursactie voor bezoekers: een fotografe brengt de beste kant van iedere standbezoeker gratis in beeld!

Meer informatie over de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem is hier te vinden.

Publicatiedatum: