Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Love beets zet steeds meer nieuwe rode bieten producten in de markt

De kwaliteit van FOB rode bieten aan het einde van oktober wordt over het algemeen gerapporteerd als goed. Voor de bieten die ingevoerd worden vanuit Californië en Mexico ligt de prijs voor biologische lager en conventionele iets hoger. De lokaal geteelde bieten uit Rochester, New York gaan naar Love Beets waar ze worden verwerkt tot snacks, bijgerechten en sappen. "We proberen om de meeste bieten uit VS te halen en dan met name uit de regio Rochester", zegt Natasha Shapiro van Love Beets. "We werken samen met veel telers daar. De regio is geschikt voor de bietenteelt.



Vacuüm verpakte gekookte bieten
Eerder dit jaar werd een nieuwe productiefaciliteit geopend waar Love Beets in vacuüm verpakte rode bieten, gemarineerde jonge bieten en geraspte bieten produceert. "We werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Het doel is om alles zoveel als mogelijk binnen de eigen productiefaciliteit te doen. Shapiro zegt dat er sinds kort veel aandacht is voor bieten waarbij hun voordelen voor de gezondheid worden aangeprezen. "Veel mensen zijn zich beter bewust van de voordelen voor de gezondheid van bieten en de kans is groter dat zij ze eten, maar het is nog steeds een uitdaging, omdat sommige mensen zo hun vooroordelen hebben over bieten. We werken er hard aan om deze mensen over te halen.



Een nieuwe categorie gecreëerd
Sociale media verlenen consumenten de toegang tot receptontwikkeling van het bedrijf. Ook demonstraties in de winkel kunnen bekeken worden. "Wat we doen met onze (bieten) producten is vrij uniek en we hebben eigenlijk een nieuwe categorie gecreëerd: het vullen van het gat tussen kant-en-klaar producten en vers, gezond en zonder conserveringsmiddelen," aldus Shapiro van Love Beets.

Voor meer informatie:
Natasha Shapiro
Love Beets
Tel: 856.457.8712 
Publicatiedatum: