Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Venezia IJs en Koppert Cress slaan handen ineen voor Neder-vanille ijs

La Venezia IJs te Beuningen en Koppert Cress hebben de handen ineen geslagen voor de ontwikkeling van een premium roomijs onder de naam il Primo Dutch Greenhouse Vanilla op basis van de Nedervanille-peul, eigeel en slagroom.

"La Venezia IJs is een familiebedrijf dat al sinds 1938 premium ijs produceert voor de foodservicemarkt. Eigenaar Bram Moons raakte tijdens een bezoek aan Koppert Cress geïnspireerd door de vele mogelijkheden van de Planifolia Black vanillepeul. De twee bedrijven sloegen de handen ineen. Een primeur in Nederland. Van de reststromen wordt een waardevol vanille-extract gerealiseerd."

Het Nedervanille roomijs is te proeven op de Horecava in de stand van La Venezia, hal 12 stand 702.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
+31174242819
info@koppertcress.com
www.koppertcress.com

Publicatiedatum: