Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoffels Tomaten introduceert eigen tomatensaus Toma'Amoris

Stoffels Tomaten introduceert een tomatensaus uit eigen serre: Toma'Amoris. "Tomatensaus, het valt in geen enkel huishouden weg te denken. Een veelzijdig en makkelijk product, heerlijk van smaak en in een groot aantal recepten te gebruiken. Vele soorten en variaties overspoelen de markt. Toma'Amoris wordt gemaakt van cherry-tomaatjes uit de serre van Stoffels tomaten. Een rijke basissaus, krachtig van smaak en lekker smeuïg van textuur. Het is een sterk geconcentreerde saus en daardoor niet zo lopend als vele andere sausen", aldus het bedrijf.

"Toma’Amoris is een smaakvolle, pure saus, licht gekruid waardoor hij voor de meest uiteenlopende gerechten kan gebruikt worden. Een ideale basis voor pasta’s, sausen en soepen, maar ook een meesterchef wil er graag mee aan de slag", aldus Petra Veldman.

Voor hun tomatensaus gaan ze aan de slag met het idee uit grootmoederstijd waarin op het einde van een warme zomer de overproducties aan tomaten worden verwerkt tot sap en saus om de winter door te komen. "In perioden van overproductie maakt Stoffels heerlijke saus met tomaten die op hun toppunt zijn van smaak. Ook de tomaten met een niet perfect uiterlijk gaan mee in de pot. De saus wordt gemaakt door de tomaten op een volledig natuurlijke manier in te koken, grof te filteren en zeer licht te pasteuriseren."

Voor meer informatie:
Stoffels Tomaten
Kleine Gammel 61
2310 Rijkevorsel
+32(0)3 314 24 48
info@stoffels-tomaten.be
www.stoffels-tomaten.be

Publicatiedatum: