Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Nieuwe Ondernemen: en nu aan de slag

De afgelopen weken zijn we in verschillende publicaties over Het Nieuwe Ondernemen dieper in gegaan op de mogelijke tuinbouwbedrijven van de toekomst. Heel leuk en visionair allemaal - maar wat kun je er eigenlijk mee? Voor dit laatste deel stelde Frans-Peter Dechering met Patrick Dankers, Hein Jasperse en Kevin de Kok (Priva) een lijst met praktische tips op.

De Nederlandse tuinbouw is enorm sterk in Het Nieuwe Telen. Een volgende stap zou Het Nieuwe Ondernemen zijn, ziet Frans-Peter Dechering. De afgelopen weken publiceerden we wekelijks over deze nieuwe vorm van telen, waarbij niet de plant, maar het rendement van het bedrijf centraal staat.

Vandaag het laatste deel van de serie. Samen met Patrick Dankers, Hein Jasperse en Kevin de Kok van Priva is een lijst met praktische tips opgesteld voor ondernemers. Deze lijst met praktische tips is geen eisenlijst en ook geen garantie tot succes, benadrukt Frans-Peter. "Het doel van deze hele serie en van dit hele traject is de sector te inspireren en uit te dagen ook hun bijdrage toe te voegen. Zo helpen we ondernemers nog succesvoller te ondernemen en hun rendement verder te verhogen."

Lees hier deel 5 van Het Nieuwe Telen naar Het Nieuwe Ondernemen: Praktische tips

Voor meer informatie:
Frans-Peter Dechering
fp@dechering.org
+31 624 431639
www.linkedin.com/in/franspeterdechering/

Reageren is welkom natuurlijk.


Met ervaring bij Priva, Amsterdam RAI, de Greentech Amsterdam en bedrijven als Schoneveld Breeding en Rotterdam Ahoy kent Frans-Peter het belang van het evenwicht tussen duurzaam produceren en succesvol ondernemen. Dat heeft hij samen met enkele coauteurs uitgewerkt in vijf publicaties als aanzet om gezamenlijk met de sector te komen tot een visie op Het Nieuwe Ondernemen. Deze publiceren we de komende weken op Groentennieuws en BPnieuws.

Deel 1: Introductie
Deel 2: Het Bedrijf
Deel 3: De Middelen
Deel 4: De Plant
Publicatiedatum: