Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers kiezen voor hardware onafhankelijkheid

Nitea heeft de afgelopen jaren haar software voor teelt onder glas en verpakstations flink uitgebreid met diverse apps voor smartphones en tablets. Inmiddels hebben bijna alle klanten wel één of meer apps in gebruik. De apps hebben niet alleen geleid tot een toename van mobiel gebruik bij klanten, maar ook tot de nodige onafhankelijk in keuze voor hardware.

Vervangen oude hardware
Veel bedrijven zijn in het bezit van verouderde hardware, waar onderdelen niet beschikbaar meer voor zijn. Vervanging van deze hardware is dan noodzakelijk. Omdat de afgelopen jaren de techniek een grote sprong heeft gemaakt, staan deze bedrijven voor de volgende investeringsvraag: een keuze voor opnieuw leveranciersafhankelijke hardware of overstappen op standaard hardware?

Onafhankelijkheid met Work-IT
Work-IT ondersteunt registraties van geleverde arbeid en prestaties via fysieke invoerterminals én op basis van een app. Organisaties die met Work-IT (gaan) werken en moeten investeren in hardware voor registraties, kunnen daardoor altijd kiezen voor wat het beste bij hun situatie past. Namelijk investering in nieuwe terminals of het eenvoudig inzetten van smartphones en tablets.

Tuinbouw Relatiedagen Venray
Wilt u meer weten over de apps van Nitea, voor bijvoorbeeld arbeidsregistraties, werkorders, waarnemingen of gewasbescherming? Kom dan naar de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Deze wordt gehouden van dinsdag 29 november t/m donderdag 1 december. U kunt Work-IT vinden in stand nummer 189.

Voor meer informatie:
Nitea IT Solutions
Honderdland 431c
2676 LV Maasdijk
T: 0174-613903
info@nitea.nl
www.nitea.nl
Publicatiedatum: