Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westland Infra helpt in 2016 opnieuw Voedselbank Westland

Helaas is het een gegeven dat in Nederland meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens leeft. De voedselbank helpt de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten en zorgt daarmee dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Om de verstrekking van voedselpakketten mogelijk te maken, is de voedselbank afhankelijk van donaties. Sinds 2013 levert Westland Infra jaarlijks een donatie aan de Voedselbank door middel van het verstrekken van producten. Sinds januari 2015 krijgt de voedselbank in het Westland heel wat minder producten vanuit het distributiecentrum geleverd waardoor zij meer en meer donaties uit eigen regio dient te halen. Daarnaast is gebleken dat zij met enige regelmaat vanuit een schaarse voorraad moet putten.

In samenwerking met Albert Heijn 's-Gravenzande heeft Westland Infra daarom ruim 2.000 conserven besteld en gedoneerd aan de Voedselbank Westland.

Voor meer informatie:
Westland Infra
Postbus 1, 2685 ZG Poeldijk
(0174) 236 236
info@westlandinfra.nl
www.westlandinfra.nl
Publicatiedatum: