Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"nieuw tijdperk voor bewerking van tomaten"

Telers verwerken collectief tomaten tot blend

Hoe veelzijdig de tomaat als product is, toonde Greenblend tijdens haar feestelijke opening op vrijdag 4 maart 2016. Greenblend, gevestigd bij Greenpack in Maasdijk, is een initiatief van de zes aandeelhouders die ook Greenpack oprichtten: Agrocare, Belt-Kommer, Kesgro, Lans, Royal Pride Holland en CombiVliet. Samen slaan zij de handen ineen en gaan zij aan de slag met de verwerking van tomaten tot een hoogwaardige kwaliteit tomaten blend, geschikt als grondstof voor verdere verwerking.


De feestelijke opening vrijdag met de installatie (foto's twitter)

De manier waarop de tomaten bij Greenblend worden verwerkt is uniek in de markt. Greenblend gebruikt alleen de beste Hollandse tomaten, die met veel zorg en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden zijn geteeld. De blends zijn volledig natuurlijk en bevatten geen kunstmatige toevoegingen.

In samenwerking met Harvest House worden uit de blend weer andere producten ontwikkeld. Van verschillende salsa's tot soepen en sauzen. "Door tomaten te gebruiken, die geselecteerd zijn op smaak én door weg te blijven van kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen, kunnen we een toegevoegde waarde bieden in de markt" verklaren de initiatiefnemers. "Het is niet alleen een ideale basis voor gezonde en lekkere producten, maar het is ook onderscheidend ten opzichte van bestaande alternatieven."

Voor meer informatie met betrekking tot de verkrijgbaarheid:
Heiko de Ruiter
Harvest House
0174- 519 165
Publicatiedatum: