Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bekroonde cherrytomaten nu ook biologisch beschikbaar

Na het succes van haar conventionele cherrytomaten zal SUNSET ook een biologische variant van deze met een award bekroonde tomaat op de markt brengen. De cherrytomaat heeft dankzij zijn kenmerkende zoete smaak al vele awards in de wacht weten te slepen, waaronder de Superior Taste Award van het Internationale Taste and Quality Institute. 



"We zijn blij dat we een nieuw product aan ons bio-assortiment toe kunnen voegen," vertelt directeur Paul Mastronardi. "Snacktomaten zijn het snelstgroeiende segment en Angel Sweet was het afgelopen jaar één van de grootste aanjagers van deze groei. Ook bio blijft het goed doen binnen de snackcategorie en ik denk dat deze trend de komende jaren alleen maar verder zal groeien. Het aanbieden van het snelstgroeiende snackmerk in biovariant is een win-win voor zowel retailers als consumenten."

De Angel Sweet Miraculously Sweet Tomatoes bieden een bijzondere en consistente zoete smaakbeleving. Dankzij hun formaat zijn ze ideaal als snack of in salades. "Angel Sweet cherrytomaten zijn een gezond en voedzaam alternatief voor snacks maar kunnen ook in talloze recepten gebruikt worden," vertelt Roger Mooking, culinair directeur bij SUNSET. "Ze geven ieder gerecht net wat meer smaak."

De biologische Angel Sweet cherrytomaten zijn vanaf nu te koop bij supermarkten in Canada en de Verenigde Staten. 

Bezoek sunsetgrown.com voor meer informatie.
Publicatiedatum: