Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13-15 juni, Poeldijk

Open dagen bij Eminent Seeds

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 juni houdt Eminent Seeds weer haar open dagen. Eminent Seeds is gespecialiseerd in specialties in tomaat, paprika en pepers. Op twee locaties in Westland zijn telers, plantenkwekers en teeltadviseurs uit binnen- én buitenland welkom om onder goede begeleiding de gewassen van de nieuwe rassen te bekijken en de producten te testen.



Natuurlijk zijn onder meer de Tomberries ofwel pareltomaten te zien en te proeven, maar ook zijn veel soorten pepers waaronder de rode Habanero peper te zien. Deze peper geeft 30% meer productie dan het standaardras. De Habanero voldoet naast haar hoge productie goed op alle eigenschappen als smaak, resistentie, groeikracht en uiterlijk.

De open dagen zijn dagelijks tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Aanmelden vooraf kan via info@eminentseeds.nl. Laat svp weten welke dag en tijdstip u wenst te komen. Jan van Heijningen van Eminent Seeds zal contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen. Voor vragen is Jan te bereiken via telefoonnummer 06 54 33 16 98.
Publicatiedatum: