Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe website online

GreenXchange bestaat twee jaar

GreenXchange, het communicatieplatform voor AGF-telers, bestaat vandaag twee jaar en heeft haar website vernieuwd. In twee jaar tijd is GreenXchange gegroeid van één naar bijna 150 telers en zo'n 250 productielocaties.Sinds de start is het platform flink uitgebreid qua functionaliteiten. Zo biedt het platform onder andere meer inzicht in oogstprognose, productievoortgang (inclusief
palletstickers), logistieke afhandeling, gewasbeschermingregistratie en is het mogelijk om transporten tussen telerlocaties te verwerken.

GreenXchange is twee jaar geleden ontstaan vanuit de gedachte van de teler, het is immers erg belangrijk om zelf controle te hebben over teeltactiviteiten. Het platform automatiseert dagelijkse bedrijfsprocessen en verbetert de communicatie met de omgeving. Dankzij de tools en koppelmogelijkheden is het platform ook geschikt voor AGF-bedrijven waarbij de verkoop centraal georganiseerd is voor aangesloten telers.

Nieuwe website
De lay-out van de website is in een frisser jasje gestoken en daarnaast is de nieuwe opzet nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt voor telers.

Voor meer informatie:
JEM-id BV
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
0174 64 26 22
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl

Publicatiedatum: 20-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: