Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard op de Biofach 2017

Landgard Bio heeft op de Biofach onder andere nieuwe verkoopideeën voor de Point of Sale voor huidige en potentiële biologische telers gepresenteerd. Hoe biologisch geproduceerde producten en creatieve verkoopconcepten samen voor duurzaam succes kunnen zorgen, liet Landgard Bio van 15 tot en met 18 februari 2017 op de beurs in Neurenberg zien. Bij de centraal gelegen Landgard-stand, die deel uitmaakte van de gezamenlijke stand van deelstaat Nordrhein-Westfalen in hal 7, draaide alles om de professionele verkoop van biologisch geteelde groenten en fruit. Ook al is bio één van de belangrijkste actuele voedingstrends, één ding staat vast: alleen door middel van vakkundige planning, productie en verkoop is biologische teelt ook daadwerkelijk rendabel. Veel vakbezoekers uit binnen- en buitenland maakten daarom van de beursdagen gebruik om zich bij Landgard Bio te laten informeren over hoe de dochtermaatschappij van de Landgard Group hen met biologisch geteelde producten en een omvangrijke dienstverlening kan ondersteunen.

Prominente blikvanger voor de Point of Sale
Als prominente blikvanger op de Landgard Bio stand viel de bezoekers al van ver op dat Landgard een licentiesamenwerking met het bekende tv-programma 'Die Sendung mit der Maus' aan is gegaan. In het tv-programma legt 'Die Maus' aan groot en klein de wereld uit - geloofwaardig, eerlijk en altijd met een knipoog. De Maus-producten van Landgard werden eveneens voor groot en klein ontwikkeld. Het productpalet omvat zowel bloemen en planten alsook biologisch geteeld fruit, zoals bijvoorbeeld kleine kinderperen en -appelen. Daarnaast bevat het conceptaanbod ook kindvriendelijke speelhandleidingen en handleidingen over gewasverzorging, evenals een teeltkalender voor voedingsgewassen in de typische Maus-stijl. Zo hebben grote en kleine fans van het tv-programma bij deze producten altijd iets te ontdekken.

Een andere nieuwe presentatie op de Biofach 2017 was IssBio van Achim Sam, een jong biologisch eigen merk van Landgard. Entertainer Achim Sam brengt als testimonial op zijn eigen charmante wijze de trek in biologische kruiden en de vreugde van een gezonde voeding over – zonder hierbij zijn vinger te heffen. Het productportfolio omvat bio gecertificeerde kruiden zoals basilicum, bieslook, tijm en marjolein.
Publicatiedatum: