Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nog een online platform voor tuinbouwtoeleveranciers

Na de nieuwe website van AVAG heeft nu ook de gemeente Westland een eigen online platform gelanceerd om zich internationaal te profilere.: www.westlandhortibusiness.com. De site geeft Engelstalige informatie voor internationale bedrijven en overheden om duidelijk te maken wat Westland te bieden heeft als het gaat om de (markt)potentie van het gebied.



Green Business Event
Vier ondernemers presenteerden in een pitch hun droom. Zo schetste Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress, de essentie van Westland. "Geluk en gezondheid. Dat is de essentie van Westland. We kunnen steden voeden en mensen genezen met onze verse en gezonde voeding. De wereld is aan het veranderen en aan het leren over ziektes. Onze taak is om gezonde en verse voeding te produceren voor iedereen in de wereld." Joep van den Bosch, CEO van Hortimax: "De kennis is de sleutel voor de toekomst. Waar we nu onze business halen uit producten, zal kennis meer en meer onze business worden. Westland is het centrum van kennis."



Het Event is in samenwerking met Westland Marketing en InnovationQuarter georganiseerd en zal één keer per jaar gaan plaatsvinden. Chris van Voorden, directeur InnovationQuarter, na afloop van de avond: "Er zijn deze avond vele nieuwe contacten gelegd tussen de bedrijven en de deelnemers hebben positief gereageerd om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken."


Publicatiedatum: