Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1,5-2 mlrd

AVAG-leden: 70% totale omzet uit buitenland

AVAG leden zetten per jaar naar schatting 1,5 tot 2,0 miljard euro om waarvan ca. 70 % op de wereld markt buiten Nederland wordt afgezet. "Natuurlijk is de Nederlandse markt ook van groot belang en zien we deze markt sinds 2016 weer groeien", vertelt Harm Maters, voorzitter van AVAG. AVAG biedt met de nieuwe website www.avag.nl een platform waar alle gebieden binnen het technology cluster zijn vertegenwoordigd.

Harm : "De tuinbouwmarkt verandert sterk, met name op het gebied van technology zijn wereldwijd enorme ontwikkelingen gaande. Beschermde tuinbouw biedt effectieve, duurzame oplossingen op het gebied van energie, water, kunstmeststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Nederlandse bedrijven zijn zoals altijd leading in deze ontwikkelingen. Nederland is een wereldwijd gerespecteerd leverancier van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service binnen de glastuinbouw."

Nationale en internationale partijen kunnen via het vernieuwde www.avag.nl een businesspartner voor elk project vinden en zich een goed beeld vormen van het innovatieve karakter van de Nederlandse glastuinbouw.

AVAG geeft met de lancering van de nieuwe website gehoor aan de wens van de leden om het imago van Nederland als topspeler binnen de Greenhouse Technology te promoten. Alle specialismen binnen de greenhouse technology zijn vertegenwoordigd binnen acht thema's en daaraan gekoppeld gerealiseerde projecten wereldwijd.
Publicatiedatum: