Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Rode pepers goede vetverbranders"

Bepaalde voedingsmiddelen staan bekend om de specifieke effecten die u helpen calorieën te verbranden terwijl je kauwt. Eén van de meest bekende vetverbranders is een rode peper. Maar omdat er honderden soorten van bestaan, legt voedingsdeskundige Cassandra Barns uit waarom sommige betere vetverbranders zijn dan andere. "Rode paprika's bevatten verschillende hoeveelheden capsaïcine. Dat is een natuurlijke stof - kleurloos, geurloos en smaakloos. Het produceert een branderig gevoel in de slijmvliezen dat kruidige voeding hun hitte geeft en het stimuleert je lichaam om calorieën en vet te verbranden."
Publicatiedatum: