Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met Breeam-certificaat

ADB Cool Company verdubbelt capaciteit met 5.500 nieuwe palletplaatsen

Begin 2016 is ADB Cool Company te 's-Gravenzande gestart met een uitbreiding van meer dan 5.500 nieuwe palletplaatsen. In totaal verdubbelt de overslagcapaciteit en kunnen 24 trucks straks tegelijkertijd laden en lossen. Met deze state-of-the-art koel- en diepvriesruimte verdeeld over 8 nieuwe koelcellen met innovatieve verrijdbare stellingen, neemt de opslagruimte voor palletplaatsen toe met 30%. Tevens vindt er uitbreiding plaats in rijpingscapaciteit en wordt het aantal ompakmachines uitgebreid.



"Met deze uitbreiding kunnen we huidige én nieuwe klanten nog beter bedienen in de toenemende behoefte naar hoogwaardige opslagcapaciteit en custom made oplossingen", zegt Alex de Bruijn, Managing Director van ADB. ADB Cool Company, dat sinds 2014 onderdeel is van AGRO Merchants Group bouwt volgens het BREEAM duurzaamheidsconcept. Met het inmiddels verkregen BREEAM-NL EXCELLENT certificaat wordt de duurzaamheid van de nieuwbouw gemeten en beoordeeld op negen verschillende onderdelen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. Hiermee is BREAAM een integraal duurzaamheidskeurmerk.



ADB Cool Company heeft een uitgebreid dienstenaanbod dat bestaat onder andere uit ompakken, kwaliteitsinspecties, netten, flow packing en druiven knippen. Het bedrijf beschikt over diverse kwaliteitscertificaten waaronder IFS Logistiek, SKAL en AEO. De oplevering zal plaatsvinden in oktober 2016.

www.coolcompany.nl
Publicatiedatum: