Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco Platvoer, adviseur KvK:

"Controleer de kwaliteit bij importeren van producten"

Als je als ondernemer importeert, is het belangrijk om te weten dat je kwaliteit krijgt. Marco Platvoet is adviseur Buitenland bij de Kamer van Koophandel en schreef een blog over dit onderwerp op de website van deondernemer.nl. Marco: "Vorig week belde een ondernemer mij met een aantal vragen over het importeren van vers fruit vanuit een aantal West-Afrikaanse landen. Hij had een helder beeld van het proces en de documenten. Vanaf begin dit jaar had hij naar tevredenheid een aantal containers fruit geïmporteerd. Toen ging het echter mis. De kwaliteit van de laatste levering liet te wensen over. Paniek! De zending stond al in de haven van Rotterdam. Hoe had hij dit kunnen voorkomen?

Klik hier
voor de volledige blog op Deondernemer.nl

Road2TheWorld
Op 14 juni as. organiseert de KvK Road2TheWorld. Een evenement voor ondernemers die Internationaal zaken willen/doen. Experts op het gebied van kwaliteitscontrole zijn uiteraard aanwezig. Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum: