Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tempmate vereenvoudigt transportloggen

Gebruiksgemak is bij de Tempmate de sleutelwoord. "Wij horen vaak van onze klanten dat veel van de beschikbare transportloggers nodeloos gecompliceerd zijn," aldus Coen Boonen van T Service. "De loggers moeten door de gebruiker zelf geprogrammeerd worden en daar is ook nog speciale software voor nodig. Dit kost allemaal tijd en moeite die de ondernemer liever in andere zaken investeert."



Volgens Coen zijn veel loggers zijn daarnaast bedoeld voor meermaals gebruik en daardoor duur en onhandig bij gebruik voor transportdoeleinden. "Tenslotte zijn er natuurlijk de kosten van dure loggers die zoek raken of beschadigd worden tijdens het transport."

Tempmate is volgens de ondernemer het toonbeeld van eenvoud: "Starten en stoppen met één druk op de knop, uitlezen via de geïntegreerde USB en de klant heeft direct een temperatuurrapport beschikbaar in een overzichtelijke PDF. En dit allemaal in een handzame, waterdichte logger met (zeker in grotere aantallen) een zachte prijs. De Tempmate sluit dan ook perfect aan op het bedrijfsmotto van Tservice: reële oplossingen voor reële prijzen."

Meer informatie:
T Service

Coen Boonen
T: +31 (0) 485 542626

F: +31 (0) 485 542444

E: info@tservice.nl
www.tservice.nl


Publicatiedatum: