Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waterkers supergezond volgens nieuw onderzoek

Wie had dat kunnen denken? Een bescheiden bladgroente, vaak slechts gebruikt als garnering, zou weleens het gezondste product kunnen zijn wat een mens kan eten. Onderzoekers van William Patterson University plaatsten waterkers bovenaan de lijst van 41 supergezonde groenten- en fruitsoorten, die de 17 voor het menselijk lichaam meest cruciale voedingstoffen bevatten. Het onlangs in het CDC (Journal Preventing Chronic Disease) gepubliceerde onderzoek, beweert dat waterkers 100% scoort op voedingsstoffen omdat het grote hoeveelheden vezels, kalium, proteïnes, calcium, foliumzuur, vitamine B12, vitamine A, vitamine D en andere belangrijke bouwstenen voor het menselijk lichaam bevat.



 
Publicatiedatum: