Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse telersvereniging zoekt jong fototalent

Vitacress, Engeland's grootste teler en leverancier van verse kruiden sponsort The Royal Horticultural Society's (RHS) zoektocht naar de beste jonge kruidenfotograaf.



De wedstrijd is gericht op scholen die meedoen aan de RHS Campaign for School Gardening. Dit initiatief is in het leven geroepen om tuinieren onder schoolkinderen te stimuleren als onderdeel van hun algemene ontwikkeling. Deelnemers kunnen hun foto's insturen en delen op de website van de RHS.

Deelnemers worden uitgenodigd om 'levende' kruiden vast te leggen die in het wild groeien, in containers of waar dan ook. Daarbij maakt het het seizoen of land van herkomst niet uit. De deelnemers kunnen tot 25 september 2015 hun foto insturen.

De deelnemers zijn opgedeeld in een groep van 11 tot 17 jaar oud en een categorie voor kinderen onder de 11 jaar. Deelnemers strijden in beide categorieën voor de eer van beste Jonge Kruidenfotograaf van het Jaar en een iPad Air ter waarde van ongeveer £300. De school van de winnaars krijgen een bedrag van £500 voor de aanschaf van tuinmaterialen voor hun tuiniersclubs. In beide categorieën bestaat de tweede prijs uit een iPad Mini en £250 voor tuinmaterialen voor hun school.

De inzendingen worden beoordeeld door afgevaardigden van Vitacress, Jekka McVicar and Lady Bacon, voorzitter van de RHS Herb Group (de vrouw van Sir Nicholas Bacon, huidig president van de RHS) en Alana Tapsell, chef school communicaties voor de RHS campagne voor schooltuiniers en Jason Ingram, die door de Garden Media Guild uitgeroepen was tot fotograaf van het jaar.

Meer informatie:
Ceres
Louise Everett / Kathryn Race
Tel: +44 01189 475956
Email: Louise.everett@ceres-pr.co.uk
or Kathryn.race@ceres-pr.co.uk

RHS Campaign for School Gardening
Alana Tapsell
Tel: 01483 212387
Email: alanatapsell@rhs.org.uk
Publicatiedatum: