Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe USB temperatuurrecorder Praxas

Praxas, leverancier van beschermings- en controlemiddelen, lanceert de nieuwe Praxas USB recorder (by Logtag), een datarecorder voor het monitoren van temperaturen tijdens het transport en de opslag van goederen.



De Praxas USB recorder biedt hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het product is gebruiksvriendelijk vanwege de USB connector waardoor geen interface meer nodig is, het serienummer aan de voorzijde in plaats van aan de achterkant, een extra barcode voor de transportdocumenten en met plakstrip voor snelle bevestiging. De USB recorder is beschikbaar in drie varianten: blanco en voorgeprogrammeerd op 15 of 60 dagen.

"Het product past heel goed binnen de huidige missie en visie van het bedrijf, waarbij Praxas bijdraagt aan de bewustwording van de risico's in een distributieketen en daar kwalitatief hoogstaande oplossingen voor biedt," aldus Bob van Velden, algemeen directeur van Praxas.

Voor meer informatie:
Praxas
Tel: +31 76 50 40 268
info@praxas.com
www.praxas.com
Publicatiedatum: