Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RVO opent ondernemersloket meldingen steunmaatregelen Russische boycot

Maandag 18 augustus kondigde Europees landbouwcommissaris Ciolos aan dat er Europese steunmaatregelen zouden komen voor groente- en fruittelers die getroffen zijn door de Russische boycot. Met ingang van vandaag, vrijdag 22 augustus, kunnen telers via een digitaal loket op www.rvo.nl een melding maken van producten die ze uit de markt willen halen of niet willen oogsten. Voor telers die aangesloten zijn bij een telersvereniging of producentenorganisatie geldt dat de melding via deze organisaties moet verlopen.
 
De exacte voorwaarden en prijzen zijn nog niet bekend. De definitieve voorwaarden worden begin volgende week door de Europese Commissie en de nationale overheid bekend gemaakt. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, informeren wij de leden voor wie dit van toepassing is. Een melding kan gemaakt worden via deze link.


Bron: LTO Noord
Publicatiedatum: