Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Fred Krijnen, Rotterdam Fruit Wharf: Capaciteit 12.000 pallets beschikbaar"

"Veel vraag naar koelopslag van exporteurs en telers die tijdelijk klem zitten door boycot"

Tholen - Bij Rotterdam Fruit Wharf heeft de sluiting van de Russische grens voor groenten en fruit uit de EU gezorgd voor een toename naar de vraag naar koelopslag. Het fruitoverslagbedrijf, dat onder de paraplu van de Belgische Sea-Invest Group valt, is gespecialiseerd in de opslag van importfruit, maar heeft ook alle mogelijkheden om andere AGF-producten op te slaan.

"We krijgen nu vragen over gekoelde opslagmogelijkheden van bedrijven waar we traditioneel niet mee te maken hebben: producenten en exporteurs die tijdelijk klem komen te zitten. Voor ons maakt het eigenlijk niet uit waar de groenten en het fruit vandaan komen dus we bieden graag die mogelijkheden", vertelt general manager Fred Krijnen. Hoe lang die extra vraag blijft aanhouden zal afhangen van allerlei besluitvorming in Brussel en of de exporteurs snel alternatieve markten kunnen vinden."

"We kunnen naast onze vaste opslag nog zo'n 12.000 pallets kwijt, verdeeld over meer dan 30 aparte cellen, elk instelbaar op een temperatuur tussen de -2 en +15°C. Daarbij doen we alle Douaneformaliteiten, inclusief fiscale vertegenwoordiging, zijn we erkend VWA keuringsstation en bieden we samen met onze partner ERP steeds vaker diensten als ompakken en orderpicking aan", besluit Fred.

Voor meer informatie:
Fred M. Krijnen MBA
Rotterdam Fruit Wharf B.V.
tel: +31 10 2215000
fax: +31 10 2215001
info@sea-invest.nl
www.sea-invest.be