Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tevens introductie mesclum gemengd met eetbare bloemen

Wijnand de Mooij introduceert nieuwe stijl Unica Vera

Na maanden voorbereiden wordt deze week de nieuwe stijl van Unica Vera geïntroduceerd. Het merk, van groothandelaar Wijnand de Mooij BV, heeft een complete 'restyle' ondergaan van logo en kleurstelling. Unica Vera krijgt op deze manier een meer eigentijdse en exclusievere uitstraling, wat goed bij het merk past.


 
Unica Vera is inmiddels een bekende productnaam geworden binnen de branche. Met het vernieuwen van de stijl is ook gezocht naar betere materialen en verpakkingen. De slasoorten afkomstig uit Italië worden nu verpakt in een nieuwe folie, welke micro geperforeerd is. Dit houdt in dat er in er kleine luchtgaatjes in de verpakking zitten waardoor de producten langer vers blijven.


 
Het assortiment van Unica Vera is inmiddels uitgebreid naar een groot aantal verschillende slasoorten en -mixen. Deze zijn te bestellen in verschillende inhoudsmaten. Het nieuwste product van Unica Vera verdient wel apart genoemd te worden. Met gepaste trots introduceert Frits de Mooij mesclum gemengd met eetbare bloemen. Niet alleen prachtig voor het oog, maar ook zeker de moeite waard qua smaak! Bent u benieuwd naar dit product, vraag dan de nieuwste brochure aan via info@unicavera.eu of kijk op de website www.unicavera.eu



Om de hele branche de gelegenheid te geven kennis te maken met deze unieke mix, de vernieuwde stijl en de nieuwe verpakking van Unica Vera is er vanaf vandaag (3 maart) een scherpe weekaanbieding. Voor meer informatie hierover of een prijslijst, mail naar info@unicavera.eu of bel 0612589687.
 
Wijnand en Frits de Mooij
Publicatiedatum: