Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Petra van der Linden: "Ingezette beleid Natudis wordt voortgezet"

Tholen - Natudis is een zelfstandige groothandel binnen het familiebedrijf van Vroegop Ruhe & Co geworden. Dit is woensdag 26 februari bekendgemaakt. Petra van der Linden, algemeen directeur van Natudis, geeft aan dat de Natuurwinkel-ondernemers positief reageren op de ontwikkeling. "We hebben ze goed geïnformeerd en ze zijn positief over de overname. Dit geldt ook voor de medewerkers."

Ze geeft aan dat zij blij is met deze ontwikkeling: "Vroegop Ruhe & Co en Natudis passen heel goed bij elkaar. Zij hebben bewust gekozen voor Natudis vanwege de ingezette groene en duurzame koers v/d Natuur. Juist deze gekozen koers en visie hebben de doorslag gegeven voor deze overname."
 

Petra van der Linden tijdens BioVak 2014.

Petra vertelt dat het ingezette beleid voortgezet zal worden en door Vroegop Ruhe & Co wordt ondersteund. "We hebben dan ook de overtuiging dat deze samenwerking een mooie toekomst tegemoet gaat."

De algemeen directeur van Natudis wil ook Wessanen bedanken. "Wessanen heeft ons in de afgelopen periode de ruimte heeft gegeven om onze nieuwe visie te kunnen ontwikkelen. De ontwikkelde visie heeft geleid tot een snelle groei van de Natuurwinkel-formule, een krachtige v/d Natuur positionering en een goede samenwerking met onze ondernemers. Natudis blijft de merken van Wessanen Benelux exclusief distribueren, net als de eigen merken en labels zoals onze klanten gewend zijn."
 
Voor meer informatie: marja.lelieveld@natudis.nl, www.natudis.nl
Publicatiedatum: