Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gekleurde trostomaten voor de Tour de France Femmes

De eerste gekleurde trostomaten van Harvest House-teler en fanatiek wielrenner Kees Stijger zijn geoogst. Stijger heeft de eerste doos met deze gele en oranje tomaten overhandigd aan de Westlandse wethouder Anko Goudswaard, ter ere van de Tour de France Femmes. Dat gebeurde tijdens de bekendmaking van de route, die dit jaar door het Westland gaat.

Teler Kees Stijger uit Honselersdijk teelt al jaren de gekleurde trostomaten voor Harvest House. In zijn kas kon hij afgelopen week de eerste trossen van deze bijzondere tomaten oogsten.

Kees is een fanatieke wielrenner en fan van de grote rondes. Zo kwam hij op het idee om de eerste oogst van zijn gekleurde tomaten te overhandigen aan wethouder Goudswaard. "De Tour de France Femmes herkent iedereen aan de kleur geel en vind ik een van de mooiste wielerrondes die er zijn. Oranje vertegenwoordigt Nederland. Onze gele en oranje trostomaten passen hier perfect bij. En de start van het seizoen viel tegelijk met de bekendmaking van de route!", zegt Kees enthousiast.

Gele en oranje trostomaten kunnen dus niet ontbreken tijdens de Tour de France Femmes. "Wist je dat de renners in augustus letterlijk langs ons teeltbedrijf in Honselersdijk fietsen?"

Start seizoen
De gele en oranje trostomaten zijn vanaf nu weer beschikbaar bij Harvest House. Sinds 1994 teelt Kees Stijger drie kleuren trostomaten: geel, oranje en rood. De rode zijn uiteraard wel bekend, maar de gele en oranje tomaten kent nog niet iedereen. "Het is niet alleen de kleur, maar ook de smaak die anders is. De oranje is vol en stevig, de rode smaakt licht zoet en de gele tomaat is fris en sappig."

De kas van Kees Stijger in Honselersdijk wordt verwarmd met aardwarmte van Trias Westland.

Voor meer informatie:
Harvest House
info@harvesthouse.nl
www.harvesthouse.nl

Publicatiedatum: