Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Priva sluit aan bij R&D-kas HortiTech en partners

Aan de Gantellaan 8 in Honselersdijk zijn HortiTech, Harmoniz en Metazet vorig najaar begonnen met het ombouwen van een kas tot R&D-kas. Inmiddels staan de eerste teelten erin. Priva sluit nu bij het project aan. Het bedrijf uit De Lier wordt 'official partner' en zal hardware- en software-innovaties in de kas gaan testen. De officiële opening wordt eind mei verwacht.

Priva is al lid van het HortiTech Proud Partner Programma. HortiTech werkt al geruime tijd nauw samen met Priva op het gebied van training en consultancy. Zo zijn er verschillende HortiTech-trainingen te vinden in de Priva Academy, de online leeromgeving van Priva. Daarnaast heeft HortiTech veel ervaring met consultancy voor Plantonomy, Priva's teeltsoftware die met slimme algoritmes het bioritme van de plant volgt. De ontwikkelingen van Plantonomy worden ook getest in de R&D kas. Daarnaast biedt het trainingsfaciliteiten en mogelijkheden voor demonstraties.


Hans Peters van Priva en Pim van Adrichem van HortiTech zetten een handtekening

Hans Peters van Priva: "Ik ben erg blij met deze samenwerking. Ik merk dat er in de markt veel vraag is naar de mogelijkheid om onze innovaties in de praktijk te komen bekijken en beoordelen. Om de teeltkennis van HortiTech te kunnen gebruiken om voorspelbaarder, schaalbaarder en duurzamer te telen. En om een faciliteit te creëren waar we kunnen bijdragen aan het verhogen van het vaardigheidsniveau van telers wereldwijd, zodat zij experts in hun vakgebied kunnen worden."

Pim van Adrichem van HortiTech: "We zien de vraag naar kennis elk jaar toenemen, over de hele wereld. Voor ons ligt de focus op praktijksituaties; laten zien hoe kennis (in de vorm van producten of diensten) loont in een teeltomgeving. Dit moeten we samen oppakken en daarom zijn we erg blij met deze langdurige samenwerking met Priva; het stelt ons in staat om met een langere blik te kijken en ons echt te richten op de behoeften van de markt."

Voor meer informatie:
Pim van Adrichem
HortiTech
pim@horti-tech.com
www.horti-tech.com

Hans Peters
Priva

hans.peters@priva.com
www.priva.com

Publicatiedatum: