Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sandwichpaneel met waterdichte koppeling nieuw op de markt

WNL Horti Insulation introduceert de WNL Easyjoint. Dit sandwichpaneel met een waterdichte koppeling is ontworpen om de montagekosten te verlagen en een veilige, duurzame oplossing te bieden voor kasdektoepassingen.

De koppeling van de sandwichpanelen speelt een belangrijke rol bij het handhaven van een geïsoleerde wind- en waterdichte omgeving in kassen. De WNL Easyjoint biedt een robuuste constructie en een eenvoudige, kitloze installatie, deelt Gert Hollaar, oprichter WNL Horti Insulation.

"We zijn erg enthousiast over onze nieuwste ontwikkeling, de WNL Easyjoint. Het is een gamechanger die laat zien hoe innovatie kan leiden tot echte besparingen voor iedereen in de tuinbouw. Niet alleen maakt het ons werk efficiënter, maar het verlaagt ook de kosten aanzienlijk. Dit is een grote winst voor ons en voor onze klanten. We kijken ernaar uit om te zien hoe het iedereen helpt slimmer te werken en meer te besparen."

Gert Hollaar, oprichter WNL Horti Insulation

Belangrijkste kenmerken van de WNL Easyjoint
Het sandwichpaneel is waterdicht. De gepatenteerde Easyjoint koppeling zorgt voor een waterdichte afsluiting tussen isolatiepanelen. Met een geïntegreerd kanaal voor gecontroleerde interne waterafvoer biedt de Easyjoint extra bescherming tegen waterinfiltratie. Dit zorgt niet alleen voor een waterdichte toepassing, ook wordt de levensduur van de panelen erdoor verlengd en de algehele prestaties worden verbeterd.

Verder zijn de montagekosten van het sandwichpaneel laag, deelt Gert. "De WNL Easyjoint vereenvoudigt het installatieproces, wat resulteert in lagere montagekosten. Het paneel is eenvoudig te hanteren en snel te monteren."

Het paneel kan gemonteerd worden zonder kit. "Daardoor is het installatieproces sneller, kwalitatief beter en milieuvriendelijker. Gespecialiseerde kit-ervaring is bovendien niet langer nodig."


Gert en Tjibbe van der Werff, Manager Sales Engineering, op GreenTech 2022

De Easyjoint sandwichpanelen van WNL worden gemaakt uit duurzame materialen die 100% recyclebaar zijn. "Naast de waterdichte eigenschappen biedt de Easyjoint betrouwbare isolatie, wat belangrijk is voor een efficiënte klimaatregeling in kassen. De WNL Easyjoint presteert goed ongeacht de veeleisende omstandigheden in de horticultuur." Er wordt een minimale garantieperiode van 10 jaar aangeboden.

Voor meer informatie:
Tjibbe van der Werff
WNL
Nieuwe Oranjekanaal 81
3151 XL Hoek van Holland
Tel: +31 (0) 174 523 273
t.vanderwerff@westnederland.eu
www.wnl-horti-insulation.com

Publicatiedatum: