Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Startbijeenkomst Digitalzh in World HortiCenter

Dinsdagmiddag 12 maart 2024 organiseert Digitalzh een evenement in het World HortiCenter in Naaldwijk. Digitalzh geeft kleine en middelgrote bedrijven de kans om te leren van andere bedrijven over het inzetten van slimme, digitale oplossingen voor alledaagse vragen. Vragen die aan bod komen zijn onder meer: hoe kan men meer doen wanneer personeel schaars is? Hoe zijn hoge materiaal- en energiekosten te beperken?

De bijeenkomst start om 15:00 uur. Er is een keynote van onder andere Adrienne Vertooren (oprichter i-lab in Gorinchem) en er zijn drie workshops: Slim onderhoud: voorspel onderhoud en voorkom uitval, Slim automatiseren: los personeelstekorten en hoog verloop op en Slim plannen: gebruik de data die men heeft beter.

Programma

  • 14.30 uur: Inloop.
  • 15.00 uur: Opening en start van het plenair programma. Introductie Digitalzh.
    Keynotes van onder andere Adrienne Vertooren; oprichter i-lab in Gorinchem.
  • 16.30 uur: Pauze.
  • 16.45 uur: Drie interactieve worksessies*: Slim onderhoud, slim automatiseren, slim plannen. Er moet een onderwerp worden gekozen en het advies is om goed te laten informeren wat dit inhoudt.
  • 17.45 uur: Einde programma, start netwerkborrel.
  • 18.30 uur: Einde bijeenkomst.

Workshops
De volgende drie workshops zijn te volgen.

A: Slim onderhoud: voorspel onderhoud en voorkom uitval
Welke waarde kan men creëren en behouden met de inzet van meetgegevens voor het voorspellen en plannen van onderhoud? En hoe past dat ook voor MKB bedrijven? Wiek Wijnands, CEO van Kensan laat zien hoe het in de praktijk werkt.

B: Slim automatiseren: los personeelstekorten en hoog verloop op
Is robotisering een “plug en play oplossing” voor het personeelsvraagstuk of juist een schakel in een keten van oplossingen om tekorten en verloop aan te pakken? Marc Bruijnen van RoboHouse vertelt hoe hij tientallen ondernemers al geholpen heeft bij het in de praktijk aanpakken van robotisering.

C: Slim plannen: gebruik de data die je al hebt beter
Wat kan de toepassen van AI (Artificial Intelligence) nou echt voor het MKB-bedrijf betekenen? Jeroen Soeterbroek, CEO van Harborn Digital deelt zijn ervaring en visie op het onderwerp.

Hier is het mogelijk om aan te melden bij Digitalzh.

Voor meer informatie:
Digitalzh
Tel: 088 474 7255
info@digitalzh.nl

Publicatiedatum: