Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boksende fitgirls op Q3 & Q4 Event in Gorinchem

Alsof Instagram tot leven komt, dat is het morgen bij Hermadix op de Horticontact. De fitgirls Queeny White en Quinty Shade geven 2x per uur een spetterend optreden in de boksring van Hermadix Shading Agents tijdens het Q3 & Q4 Event in Gorinchem.



De stand van Hermadix is te vinden op de plek waar voorheen partner Royal Brinkman stond. In een stand van 60m2 zet de fabrikant volgens directeur Jeffrey Pouw de meest spectaculaire stand neer die de beurs ooit heeft gehad. Pouw: 'Wij gaan los in Gorinchem en doen het op onze eigen baanbrekende manier. Wij zitten niet te wachten op een suffe beurs met ieder jaar hetzelfde vaste rondje. Daarom doorbreken wij dit met dit Event. Net als bij de introductie van krijtmiddelen Q3 en Q4 hebben wij de durf gehad om zowel opvallend als aanvallend te zijn"
 
Kortingsactie tot 10% extra korting
Bezoekers aan het Q3 & Q4 Event kunnen profiteren van een opvallend voordelige kortingsactie op aanschaf van krijtmiddelen. Pouw: 'Met deze actie is serieus geld te verdienen. Het lot bepaalt of we 5, 8 of 10% extra korting geven. De bedragen kunnen dus enorm oplopen voor telers met veel hectare"
 
Een voorproefje op het event is te zien op www.thesecretofsavingmoney.nl
Publicatiedatum: