Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NZ: Faber bouwt 3,5 hectare aan kassen voor NZ Gourmet

De bouw van een 3,5 hectare grote kas voor New Zealand Gourmet is bijna klaar. "We lopen voor op schema", vertelt directeur Folco Faber van kassenbouwbedrijf Faber vanuit zijn hoofdkantoor in Australië. "We verwachten dat de kas eind deze maand klaar is." Faber Greenhouses heeft al eerder voor Gourmet gebouwd. In de kas komen paprika's te staan.







Roelf Schreuder van NZ Gourmet vertelt over de uitdagingen wat betreft de kasconstructie: "We hebben maar heel kort de tijd om dit project aan de gang te krijgen, want we willen in juni 2013 planten. Vanaf de eerste dag nadat het contract met Faber was getekend– in oktober was dat – ging alles heel snel en zeer uitgekiend. We begonnen in januari en lopen nu bijna een week voor op schema. Dit is deels te danken aan de droge zomer, maar vooral door een goede planning en een enthousiast team. Zelfs op zaterdagavond werd er gewerkt - en ook met Pasen is er flink aangepoot.
 
Voor meer informatie:
Faber Greenhouses
Folco Faber
Aust. Ph. + 61 432352920

Publicatiedatum: