Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ton van Mil nieuwe algemeen directeur Brinkman

Brinkman is verheugd te kunnen mededelen dat de heer Ton van Mil per 1 februari 2013 in dienst zal treden als Algemeen Directeur. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor de Koninklijke Brinkman Groep. Met de benoeming van Ton van Mil is een waardevolle versterking van de Brinkman directie gerealiseerd.

Ton van Mil heeft zijn sporen in de glastuinbouw verdiend. Hij was gedurende zijn loopbaan werkzaam bij verschillende fabrikanten en toeleveringsbedrijven. In zijn laatste functie was hij werkzaam als algemeen directeur bij WPS Horti Systems bv. Door zijn ervaring en kennis kan hij binnen Brinkman volop werken aan de verdere professionalisering van de organisatie. Speerpunten voor Brinkman in de komende jaren zijn de uitbouw van e-commerce (webshop) en de verdere ontwikkeling en groei van de internationale activiteiten.



De Koninklijke Brinkman Groep houdt zich bezig met toelevering aan de professionele glastuinbouw. Het productenassortiment bestaat uit handels- en technische artikelen als o.a. meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, substraten, doeken en folies, procescomputers, spuitapparatuur en elektro- en watertechniek. Brinkman is met 18 vestigingen vertegenwoordigd in de belangrijkste tuinbouwgebieden in binnen- en buitenland.

Publicatiedatum: