Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Cor de Vos, Arnold Brouwer en Richard Torenstra 12,5 jaar in dienst

Greenpack feliciteert 3 medewerkers

Greenpack in de huidige vorm bestaat sinds 2008. De uitbreiding en vernieuwing van het ‘oude Greenpack’ was mogelijk door de samenwerking met meer tuinbouwbedrijven. De inpakwerkzaamheden van de tuinbouwbedrijven werden  gecentraliseerd in het ‘nieuwe Greenpack’. Dit betekende een flinke groei, maar ook een flinke verandering. Zo ook voor het personeel. Medewerkers van de tuinbouwbedrijven en het oude Greenpack kwamen samen in het mooie nieuwe gebouw op Honderdland in Maasdijk.

Veel van deze medewerkers zijn trouwe medewerkers en werkten er al jaren. Zij zijn bij Greenpack net zo enthousiast door gegaan. Dit betekent dat er inmiddels weer 3 medewerkers, alles bij elkaar, al 12,5 jaar in de weer zijn voor ons:

Medewerker van de technische dienst, Arnold Brouwer, heeft na jaren werken voor Van Vliet Cherry Tomaten (inmiddels Combivliet) zijn kennis meegenomen naar Greenpack. Hier verhelpt hij onder andere storingen en verzorgt onderhoud aan de machines.

Cor de Vos werkte al bij het ‘oude Greenpack’ en heeft in 2008 de overstap naar Honderdland gemaakt. Net als bij het oude Greenpack hield hij zich bezig met de distributie. Inmiddels is hij een waardevolle aanvulling voor het team van orderverwerking.

Vanaf één van de andere tuinbouwbedrijven, Agro Care, kwam Richard Torenstra het Greenpack team versterken. Hij is begonnen in de kleinpak, maar heeft zijn plek gevonden op de afdeling distributie. Een collega die graag de handen uit de mouwen steekt!

"Stuk voor stuk zijn het harder werkers, die met veel inzet al 12,5 jaar elke dag weer aan de slag gaan. Greenpack bedankt deze medewerkers voor hun inzet en trouwe dienst de afgelopen jaren en hoopt nog lang gebruik te mogen maken van de kennis en het enthousiasme van deze collega’s."


Publicatiedatum: 29-5-2012

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: