Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cor de Vos, Arnold Brouwer en Richard Torenstra 12,5 jaar in dienst

Greenpack feliciteert 3 medewerkers

Greenpack in de huidige vorm bestaat sinds 2008. De uitbreiding en vernieuwing van het ‘oude Greenpack’ was mogelijk door de samenwerking met meer tuinbouwbedrijven. De inpakwerkzaamheden van de tuinbouwbedrijven werden gecentraliseerd in het ‘nieuwe Greenpack’. Dit betekende een flinke groei, maar ook een flinke verandering. Zo ook voor het personeel. Medewerkers van de tuinbouwbedrijven en het oude Greenpack kwamen samen in het mooie nieuwe gebouw op Honderdland in Maasdijk.

Veel van deze medewerkers zijn trouwe medewerkers en werkten er al jaren. Zij zijn bij Greenpack net zo enthousiast door gegaan. Dit betekent dat er inmiddels weer 3 medewerkers, alles bij elkaar, al 12,5 jaar in de weer zijn voor ons:

Medewerker van de technische dienst, Arnold Brouwer, heeft na jaren werken voor Van Vliet Cherry Tomaten (inmiddels Combivliet) zijn kennis meegenomen naar Greenpack. Hier verhelpt hij onder andere storingen en verzorgt onderhoud aan de machines.

Cor de Vos werkte al bij het ‘oude Greenpack’ en heeft in 2008 de overstap naar Honderdland gemaakt. Net als bij het oude Greenpack hield hij zich bezig met de distributie. Inmiddels is hij een waardevolle aanvulling voor het team van orderverwerking.

Vanaf één van de andere tuinbouwbedrijven, Agro Care, kwam Richard Torenstra het Greenpack team versterken. Hij is begonnen in de kleinpak, maar heeft zijn plek gevonden op de afdeling distributie. Een collega die graag de handen uit de mouwen steekt!

"Stuk voor stuk zijn het harder werkers, die met veel inzet al 12,5 jaar elke dag weer aan de slag gaan. Greenpack bedankt deze medewerkers voor hun inzet en trouwe dienst de afgelopen jaren en hoopt nog lang gebruik te mogen maken van de kennis en het enthousiasme van deze collega’s."

Publicatiedatum: