Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Etiket Nederland ondersteunt nieuwe regelgeving etiketteren

Etiket Nederland produceert zelfklevende etiketten, zowel blanco als full colour (tot 8 kleuren). Het bedrijf behoort tot de grotere BRC-gecertificeerde producenten in de Benelux en richt zich voornamelijk op Retail, Food Industry en Logistics. De drukkerij beschikt over een modern machinepark en is in staat om dagelijks grote volumes te produceren. Kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid staat voorop en maakt het mogelijk dat het bedrijf blijft groeien.

Naast industriële producent van etiketten is Etiket Nederland ook premium dealer van Toshiba labelprinters. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en de eigen Technische Dienst biedt een breed pakket van servicediensten aan. Met ingang van 13 december 2014 zal er een nieuwe regelgeving gelden voor etiketteren. Dit betekent dat alle etiketten van verpakte voedingsmiddelen voor deze datum moeten zijn aangepast. Het nieuwe etiketteren is een actueel onderwerp binnen de organisatie. Etiket Nederland adviseert om de nieuwe etiketteringsregels snel toe te passen op uw verpakkingen en is hierin graag uw partner.


Voor meer informatie:
Etiket Nederland B.V.
072 – 533 2044
sales@etiketnederland.nl
www.etiketnederland.nl
http://www.etiketnederland.nl
Publicatiedatum: