Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

10.000 euro subsidie voor uw internationale MVO project

Wilt u hulp bij het verduurzamen van uw keten? Haalbaarheidsstudie voor compostering, product carbon footprint of een product water footprint? Of wilt u uitgezocht hebben in hoeverre u met uw leveranciers CO2-rechten kunt genereren? Training & workshops bij uw leveranciers? Het zijn wat voorbeelden waarbij Soil & More International u van dienst kunt zijn.

MVO Nederland lanceert op 1 april 2012 de IMVO-voucher. Met de voucher krijgt u 50% korting tot een maximum van €10.000 op een adviesaanvraag over internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. De IMVO-vouchers vormen een uitbreiding van het aanbod aan partners van MVO Nederland. Het betreft een pilot project om partners te ondersteunen bij hun duurzaamheidsambities.

Zit uw adviesvraag in internationale MVO hoek? Bent u MKB-er en zit uw handelspartner in Afrika, Latijns Amerika, Azië of Oost-Europa? (Zie hier de volledige landenlijst.)
Vraag dan vanaf 1 april een voucher bij ons aan. MVO Nederland stelt 50 vouchers ter beschikking. Dus weer er snel bij.

Wie kan een voucher aanvragen?

Elke MKB-partner van MVO Nederland kan een voucher aanvragen. Ook MKB-ers, die lid willen worden van MVO Nederland, kunnen een voucher aanvragen.
Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Indien er meer aanvragen binnenkomen dan er vouchers resteren, zal er loting plaatsvinden.

Meer informatie:
aart.vandenbos@soilandmore.com

Publicatiedatum: