Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op de Kampeerbelevenis in Zwaag

Presentatie over genieten van gezond

Vakantie is bij uitstek het moment van om extra van het leven te genieten. De ingrediënten hiervoor: Een mooie omgeving, mooi weer, een prachtig uitzicht, een glas inspirerend vocht en natuurlijk lekkernijen met de heerlijkste smaken.
Een reden om de bezoekers van de Kampeerbelevenis in Zwaag te laten ervaren hoe je van die prachtige Nederlandse groente en fruitproducten de lekkerste smaken in een handomdraai op tafel kunt toveren.



De kampeerbelevenis in Zwaag is een jaarlijks evenement dat vele bezoekers trekt.



EPI was hier met het Puur & Zinnenprikkelend aanwezig en presenteerde verschillende producten zoals Beatz Fruit, de superieur smakende van Kwekerij ‘t Woudt, diverse versverpakkingen van Daily Fresh Radish, Dolcini snackpaprika’s, koolhydraatarm Meno brood en Tasty Challenge kiemgroenten in gerechten en snacks met en zonder zwarte knoflook.



"Al meer dan vijf jaar lang werken wij met ons bedrijf aan de presentatie van pure, gezonde groente en fruitproducten. Door deze op verrassende wijze in gerechten te presenteren laten we consumenten zien en ervaren dat de producten voor iedereen smaakvol kunnen zijn. Producten vullen elkaar aan in de verschillende recepten, waardoor er aandacht ontstaat voor de eigenschappen van de verschillende afzonderlijke ingrediënten."



Op dit moment werkt EPI aan presentaties op de Smaak van de streek in Utrecht, Pure Markt en de smaak van de streek in Amersfoort.

Voor meer informatie:
EPI Naaldwijk 0651 218 880
e-mail: epi.naaldwijk@gmail.com

Publicatiedatum: