Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
50plus Actief & Gezondbeurs

Groenten en fruit middelpunt van belangstelling in Zwaag



Chicatomaat, Beatz fruit, Tasty Challenge, Bon Radis, Zoete Snackpaprika en Meno low-carb brood zijn het middelpunt van de belangstelling op de 50plus Actief & Gezondbeurs in Zwaag. Op deze beurs presenteerde EPI een uitgelezen assortiment van producten binnen Puur & Zinnenprikkelend. Hier ontdekten de bezoekers dat gezond ook lekker is. Aan deze presentatie werkten mee Kwekerij ’t Woudt, Zwinbrothers, Healthyfarm, Zwarte Knoflook, Cresco BV,Westland Peppers en Bakkerij Han van Roon.



Bezoekers konden zich verlekkeren aan de hapjes en een heerlijke "Gezondheidstas" naar huis meenemen. Een heerlijke herinnering aan een leuk evenement. De Puur&Zinnenprikkelende presentatie op beurzen en markten is een initiatief van EPI om consumenten zintuiglijk te verleiden en te prikkelen van nieuwe toepassingen met deze producten te gaan genieten.



"We lieten de mensen genieten, voelen, proeven, ervaren en ruiken welke mogelijkheden er zijn met hoogwaardige voedingsproducten uit de land- en tuinbouw. Tegelijkertijd onderstrepen we de gezonde eigenschappen van het consumeren van groente en fruit", aldus Peter van Zeijl.
 


Voor meer informatie
EPI Naaldwijk
Mob: 0651 218 880
epi.naaldwijk@gmail.com
Publicatiedatum: