Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AVAG Arbocatalogus Tuinbouwprojecten officieel en bindend voor kassenbouw

De AVAG Arbocatalogus Tuinbouwprojecten is formeel goedgekeurd door de vakbonden en de Arbeidsinspectie. De Arbocatalogus is daarmee een officieel en bindend document geworden dat bepalend is voor de veiligheid van de medewerkers tijdens de bouw, installatie, reparatie en onderhoud van tuinbouwkassen. De voorschriften en maatregelen in de arbocatalogus moeten worden nageleefd door alle bedrijven en medewerkers in de sector: kassenbouwbedrijven, installatiebedrijven, reparatie- en onderhoudsbedrijven en krijt- en reinigingsbedrijven, ongeacht of zij lid zijn van de AVAG.

De arbocatalogus is tot stand gekomen in een intensief proces van overleg met leden van de AVAG en externe deskundigen. In het najaar van 2009 heeft overleg plaatsgevonden met FNV Bouw en CNV Bedrijvenbond als vertegenwoordigers van de werknemers in de sector. Tevens is de arbocatalogus ter goedkeuring voorgelegd aan de Arbeidsinspectie. De commentaren van de vakbonden en van de Arbeidsinspectie hebben geleid tot aanpassing en verdere verbetering van de teksten.

Klik hier voor de AVAG Arbocatalogus Tuinbouwprojecten

bron: AVAG
Publicatiedatum: