Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
De Food Heroes Awards komen eraan

De Food Heroes Awards-wedstrijd is een initiatief van het INTERREG Noord-West Europa project 'Food Heroes'. De prijsuitreiking heeft als doel de maatschappelijke uitdaging van voedselverspilling bij mensen en organisaties onder de aandacht te brengen.

Het beoogt ook rechtstreeks een hogere betrokkenheid van relevante belanghebbenden uit verschillende sectoren in het Food Heroes project, dat tot eind 2019 loopt. Kandidaten zullen succesvolle innovatieve en creatieve oplossingen laten zien om voedselverspilling in verschillende agrovoedingssectoren in Noord-West Europa tegen te gaan.

De oproep voor inzendingen die meedingen naar de Food Heroes-prijs wordt gedaan in drie voedingssectoren: groenten en fruit, vis en zeevruchten en mannelijke dieren: geitenbokken en mannelijke eendagskuikens. De leidende partnerorganisatie is ZLTO, in samenwerking met AgriMeetsDesign.

De uiterste datum van aanmelding is 15 november 2018. De Food Heroes Award Ceremony zal plaatsvinden tijdens de CFIA (internationale voedselverwerkingshandelsbeurs) in Rennes, Frankrijk op 14 maart 2019. Per sector zal aan drie genomineerden een prijs worden uitgereikt.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum: 8-8-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: