Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inmesol noodstroomaggregaten op weg naar Senegal

Niet alleen in Nederland, in de vestigingen in Ridderkerk, Heinenoord, Wevershof en Heerle produceert Van Oers United verse groenten, ook in Marokko en Senegal worden groenten geteeld.

Ook op de productielocatie in Senegal is een goede noodstroomvoorziening noodzakelijk. Met enige frequentie valt het elektriciteitsnet in het West-Afrikaanse land uit en daarom werd gezocht naar een betrouwbare back-up oplossing voor elektriciteit.



De noodstroomoplossing werd gevonden in de aggregaten van het merk Inmesol. De modellen Inmesol IVV-300S en Inmesol IVV-400S werden geleverd door Prins Maasdijk. De zwaargewichten (4000 en 5000 kg) zijn vorige week vanuit Maasdijk vertrokken naar een Van Oers locatie om vanaf daar richting Senegal te worden verscheept.



De generatorsets leveren respectievelijk 300 kVA en 400 kVA continue vermogen en zijn met speciale luchtfilters aangepast om in een stoffige omgeving hun werk te kunnen doen.

Voor meer informatie:
Prins Maasdijk
Tuindersweg 37
2676BD Maasdijk - NL
Tel. +31 (0) 174 516240
Fax. +31 (0) 174 518142
www.prinsmaasdijk.nl

Publicatiedatum: