Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hoogendoorn op de GreenTech

Bestaande en nieuwe automatiseringsoplossingen helpen teler telen

Tijdens de derde editie van de GreenTech, die plaatsvond van 12 tot en met 14 juni, lag de focus van Hoogendoorn op kennisdeling en de introductie van "the new element of growth". Hoogendoorn was aanwezig met een internationaal team, bestaande uit Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits, Arabisch, Russisch en Chinees sprekende vertegenwoordigers. Zij demonstreerden aan bezoekers de bestaande Hoogendoorn producten, zoals de iSii procescomputer en Work-IT managementinformatiesysteem. In aanvulling op de bekende automatiseringsoplossingen introduceerde Hoogendoorn daarnaast nieuwe extra services, zoals het Hoogendoorn Online klantenportaal en Sense2Grow draadloze sensorenplatform.



Kennisdeling
In samenwerking met partners Svensson, Cultilene en Koppert organiseerde Hoogendoorn twee ontbijtsessies op dinsdag en woensdag ochtend. Het doel van deze sessies was het delen van kennis over de verschillende aspecten van Plant Empowerment en de plant balansen. Daarnaast organiseerde Hoogendoorn een gezamenlijke presentatie met LetsGrow.com in het Trends & Innovations theater. Het onderwerp van deze presentatie was "Smarter Growing" en hierin werd uitleg gegeven over de achtergrond en toepassingen van het gebruik van een thermische camera om de plantgroei te optimaliseren. Ontbijtsessies of presentaties gemist?
Alle onderwerpen worden beschreven in de whitepapers die hier gratis gedownload kunnen worden.

Hoogendoorn Online
Tijdens de GreenTech werd door Hoogendoorn officieel "the new element of growth" geïntroduceerd: Hoogendoorn Online. "Met de toenemende beschikbaarheid van slimme tools en data om uw kas te managen begrijpen we dat het erg uitdagend en tijdrovend kan zijn om efficiënt relevante informatie te verwerken. Met het Hoogendoorn Online platform hebben klanten middels eenmaal inloggen toegang tot al hun online Hoogendoorn diensten: de online leeromgeving (Hoogendoorn AcadeMe), support (Online Helpdesk), onderhoud (Service Protection Plan) en teeltgegevens (Hoogendoorn Analytics). Daarnaast worden klanten via Hoogendoorn Online op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en updates."

Hoogendoorn AcadeMe
"Kennis is belangrijk om het maximale uit uw Hoogendoorn producten te halen. Hierbij staat groei centraal: kennis vergroten om het maximale resultaat te realiseren. Via de Hoogendoorn AcadeMe biedt Hoogendoorn diverse producttrainingen en inzichten in de nieuwste ontwikkelingen. Via de online leeromgeving worden klanten zo in staat gesteld om hun kennis up-to-date te houden."

Hulp op afstand
"Met Hoogendoorn Online Helpdesk kunnen klanten 24/7 rekenen op service en support dankzij een online ticketsysteem. Klanten hebben dan direct contact met een Hoogendoornspecialist. Daarnaast biedt Hoogendoorn servicepakketten aan. "Het afsluiten van het Hoogendoorn Service Protection Plan is een slimme investering om jarenlang zorgeloos van uw Hoogendoorn systeem gebruik te kunnen maken. Het Hoogendoorn Service Protection Plan biedt uitgebreide mogelijkheden, van software updates en service tot additionele functionaliteiten. Klanten kunnen kiezen uit 3 pakketten: Essential, Advanced en Premium. Op deze manier kunnen klanten zelf kiezen van welke voordelen ze gebruik willen maken en pakketten zijn gemakkelijk te upgraden met bijvoorbeeld de online back-up mogelijkheid."

Hoogendoorn Analytics
Inzicht in teeltgegevens is essentieel om ervan te kunnen leren en betere beslissingen te nemen. "Via Hoogendoorn Analytics kunnen klanten hun realtime data veilig online opslaan en terughalen wanneer gewenst. Met name door teeltgegevens over meerdere perioden te analyseren kunnen gebruikers hun kasklimaat aanpassen om zo de groei van het gewas te optimaliseren."

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
+31 (0) 10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl


Publicatiedatum: