Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland Branding Pavilion tijdens PMA Zuid-Afrika

De Produce Marketing Association of Southern Africa organiseert haar jaarlijkse conferentie "Fresh Connections" in Pretoria op 15-16 augustus 2018. De PMA Southern Africa is een toonaangevende organisatie voor landbouw, voedingsindustrie en agro-handel en de conferentie is een ontmoetingsplaats voor toonaangevende mensen in de agribusiness.

De Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika krijgt een Holland Branding Pavilion. Hier is matchmaking voor Nederlandse bedrijven en een sessie met het thema "Agro-processing: focus on technologie". De ambassade organiseert ook veldbezoeken en een handelsreceptie (met interessante bezoekers) op 14 augustus. Deze activiteiten zijn gericht op het creëren van kansen voor Nederlandse bedrijven om hun Zuid-Afrikaanse counterparts te ontmoeten en relaties te leggen.

De ambassade nodigt geïnteresseerde Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan deze handelsmissie. Als je vandaag antwoordt, maak je kans op een vroegboekkorting van de ambassade (maximaal 5 bedrijven krijgen deze korting). Wil je hier geen gebruik van maken, dan kun je je rechtstreeks bij de PMA registreren en meedoen in het algemene handelsmissieprogramma van de ambassade. Voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen aan deze handelsmissie en hoe u in aanmerking kunt komen voor sponsoring voor vroege vogels, opent u het bijgevoegde document.

Publicatiedatum: