Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Globalmex promoot Mexicaanse kastomaten

Nu voor Mexicaanse kastomaten het laagseizoen begint, is Globalmex International alweer gestart met de voorbereidingen voor het seizoen van haar Magic Sun tomaten in het najaar. 

"Hoewel we een jaarronde aanvoer van biologische en conventionele trostomaten hebben, maken we nu de weg al vrij voor het najaar, wanneer onze volledige productaanbod verkrijgbaar zal zijn," legt Anthony Otto van het in Richmond gevestigde bedrijf uit. Dit aanbod bestaat onder meer uit cherrytomaten en biologische vleestomaten. "We investeren flink in de bio- en snackcategorie met cherry- en cocktailtomaten," voegt Otto er aan toe. 



Nieuwe focus
Het team van Magic Sun is ook druk met de introductie van haar nieuwe positionering waarbij de nadruk ligt op de slogan 'Better Farming, Better Food, Better Future'. Tijdens de vakbeurs United Fresh, die van 25 tot 27 juni in Chicago gehouden wordt, zal het promoten van deze nieuwe identiteit en de nieuwe website magicsunfarms.com de belangrijkste focus zijn. "We nemen voor het eerst aan dit evenement deel en we zijn enthousiast om onze nieuwe branding te presenteren evenals het vele werk dat ons team dagelijks verzet om onze slogan waar te maken," aldus Otto.

Het bedrijf koos mede voor deze vakbeurs vanwege de vele bezoekers die dit evenement jaarlijks weet te trekken. "United Fresh is een drukbezochte vakbeurs en is daarom de gelegenheid bij uitstek om onze boodschap uit te dragen naar nog meer retailers, distributeurs en foodservicebedrijven en kennis te maken met kopers, directeuren en andere besluitvormers."

In de stand van Magic Sun kunnen bezoekers informatie vinden over de nieuwe positionering, het nieuwe logo van het bedrijf ontdekken, evenals de nieuwe verpakkingen voor het seizoen 2018-2019. Kom dus zeker langs in stand #1536.

Voor meer informatie:
Anthony Otto
Globalmex International Inc.
Tel: +1 (715) 764-3034
anthony@magicsun.org
www.magicsunfarms.com

Publicatiedatum: