Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Riococo breidt activiteiten uit naar Centraal-Europa

Een nieuwe mijlpaal voor Riococo. Het bedrijf, gespecialiseerd in een groeimedium op basis van kokosvezel, heeft onlangs zijn activiteiten uitgebreid naar Centraal-Europa. "We hebben net ons nieuwe distributiecentrum gevestigd in Wenen, Oostenrijk en onze medewerkers zullen de Riococo-producten in Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Noord-Italië gaan promoten," zegt Shan Halamba.Riococo heeft momenteel klanten in 52 landen, verspreid over alle 6 de continenten. Shan: "We werken nauw samen met onze klanten en distributeurs om iedereen te helpen hun productie te maximaliseren en investeringen laag te houden."

Het bedrijf staat voor de tweede keer op de GreenTech in Amsterdam, in het paviljoen voor technologische innovaties (stand 12.124). "Dit jaar presenteren we niet alleen onze beproefde groeimedia voor AGF, maar ook ons volkomen biologische assortiment speciaal ontworpen voor aardbeien en groenten, microgroenten en bloemen."

Voor de beurs zal Riococo distributeurs en verkoopteams uit Noord-Amerika, Europa, Zuid-Afrika en Rusland meenemen. Het bedrijf zal tijdens de Greentech ook deelnemen aan de biologische route naar de Organic Farmers Fair (TOFF).

Voor meer informatie:
Riococo
info@riococo.com
www.riococo.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018