Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

LumiGrow:

"Uitbreiden naar Europa met nieuwe slimme verlichting"

LumiGrow kondigt uitbreiding naar Europa aan tijdens GreenTech Amsterdam, dat van 12-14 juni plaatsvindt. LumiGrow is zeer bekend op de tuinbouwverlichtingsmarkt in Noord Amerika, met installaties bij meer dan 400 grote Amerikaanse en Canadese bedrijven.

LumiGrow lanceert en demonstreert hun nieuwste product, de LumiGrow TopLight. De TopLight is beschikbaar om voor te bestellen tijdens Greentech en zal in het derde kwartaal van het jaar gelanceerd worden voor de internationale markt.De LumiGrow Light Sensor wordt tentoongesteld bij het Greentech InnovationLAB in Hal 9. Voor een volledige demonstratie van de LumiGrow oplossingen ben je welkom bij stand 12.830 om meer te leren hoe je de plantengroei kunt optimaliseren voor een verbeterde oogst en kwaliteit. LumiGrow zal bij hun stand ook hun nieuwste SmartPAR apparatuur voor onderhoudsmeldingen en licht- en elektriciteitsanalyses bespreken.

Het Medicinal Cannabis InfoPoint van Greentech laat de nieuwste technologische ontwikkelingen voor telers van medische marihuana zien. LumiGrow is ook aanwezig bij het InfoPoint om hun kennis over de sector te delen. LumiGrow biedt ook LED Growers' Guides voor verschillende gewassen, en zullen natuurlijk hun LED Grower's Guide voor cannabis meenemen naar de show. 

Om de LumiGrow TopLight te bekijken, ben je welkom bij LumiGrow bij Stand 12.830. Om een afspraak met LumiGrow in te plannen kun je contact opnemen met jalbere@lumigrow.com.

Voor meer informatie: 
LumiGrow
800-514-0487
info@lumigrow.com
www.lumigrow.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018