Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open middag Trial Center Tomato Rijk Zwaan, 6 juni:

Kom tomatenrassen bekijken uit demo's en in de praktijk

Rijk Zwaan organiseert op woensdag 6 juni een open middag op het Trial Center Tomato. Van 14.00 tot 17.30 uur zijn telers van harte welkom om tomatenrassen in zowel de belichte als onbelichte demo te beoordelen. Diezelfde middag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen zij de grove trostomaat Trovanzo RZ in de praktijk bekijken bij Van Adrichem Kwekerijen in De Lier.

Het Trial Center Tomato (Kwintlaan 5a, Kwintsheul) bestaat uit 9.000 m2 onbelichte en 3.500 m2 belichte tomatenteelt. Begin maart was er al een open middag voor enkel het belichte deel, nu is de hele demokas te bezoeken. Rijk Zwaan test er tientallen tomatenrassen in alle segmenten. Van deze rassen volgen de onderzoekers nauwkeurig het teeltproces en -rendement. De teeltadviseurs van Rijk Zwaan lichten die graag toe.



Trovanzo RZ in de praktijk
Een aantal teeltadviseurs ontvangt geïnteresseerden op het bedrijf van Van Adrichem Kwekerijen (Kreekrug 3, De Lier) tussen 14.00 en 16.00 uur. Stefan en Jos van Adrichem telen het grove trostomatenras Trovanzo RZ op 2,5 hectare. Volgens Rijk Zwaan valt dit ras op door de goede vruchtkleur, hardheid en de smaak van dit ras.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
info@rijkzwaan.com
www.rijkzwaan.com

Publicatiedatum: