Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proseal winnaar van Queen award

De Queen's Awards, die jaarlijks wordt uitgereikt op de verjaardag van de Britse Koningin, is een prijs voor Innovatie en/of exportkracht. 

"De samenwerking met Proseal is een verrijking voor Sismatec en Proseal. Voor Sismatec een goede aanvulling op ons productassortiment en voor Proseal zijn wij de "springplank" geweest voor de export. Samen hebben we ook mooie innovaties ontwikkeld. Proseal biedt ons de kans om onze eigen ideeën om te zetten naar nieuwe technologieën.

De indrukwekkende groei van Proseal is het gevolg van de voortdurende investering van het bedrijf in research en development. Het bedrijf ontwikkelde bijvoorbeeld de eerste machine om kartonnen sandwichverpakkingen te sealen. 
Een belangrijk deel van de omzet is nu afkomstig uit de export. O.a. vanuit eigen vestigingen in Amerika en Australië. De Benelux en Duitstalige landen in Europa worden vanuit Almelo bediend. Daarnaast investeert Proseal in opkomende markten in Zuidoost Azië, China, Turkije, Noord-Afrika, Zuid-Afrika en Zuid Amerika. 
Van standalone machines tot complete lijnoplossingen, we denken graag met onze afnemers mee en willen elke dag weer laten zien waarom we deze prijs verdiend hebben", vertelt Gerrit Tijhof commercieel directeur van Sismatec. 

Voor meer informatie:
Sismatec /Pro seal
Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
+31 (0)546-874111


Publicatiedatum: