Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sla wint Canadese innovatieprijs

Het sla-merk "Inspired Salads" van The Star Group is uitverkozen tot beste nieuwe product op de CPMA-beurs in Vancouver. Volgens The Star Group richt het bedrijf zich op smaak en gebruiksgemak voor de consument, wat de reden is voor de onderscheiding. Bovendien zijn de "Inspired Salads"-pakketten ontwikkeld aan de hand van bekende en populaire salades.


Jon Karwacki en Jessica Wells presenteren de salades en de onderscheiding

Sinds ongeveer een jaar brengt The Star Group kroppen sla onder het merk "Inspired Greens" op de markt. Consumenten in Noord-Amerika kunnen kiezen uit slarassen als Batavia, Oak, Butter en Crispy. Aan de hand van het succes van dit merk introduceerde het bedrijf onlangs de "Inspired Leafs"-verpakkingen van 142 gram en 284 gram. De varianten, die voor dit merk voor handen zijn, zijn onder andere Canadian Reds, Crispies & Crunchies, Tender Leaf Blend, Butter Blend, Greenhouse Greens, Multileaf Blend, Lettuce Wrap Leaves en Burger & Sandwich Leaves.

"Onze bladgroente is zo schoon, dat het waarschijnlijk niet hoeft te worden gewassen, al doen we dat wel," zegt David Karwacki, CEO van The Star Group. "De kroppen sla worden geteeld zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Ze worden ook niet eerder dan met de oogst met de hand aangeraakt. We waren erop uit om de schoonst mogelijke bladsla te telen en zijn erg enthousiast dat het resultaat nu een onderdeel vormt van onze "Inspired Salads", waarmee we nu een onderscheiding hebben gewonnen."



"Inspired Salads" zijn vanaf augustus dit jaar op de markt beschikbaar. Ze worden geleverd in twee prijsklassen en worden verpakt met lokale ingrediënten. The Star Group werkt samen met andere bedrijven in de sector met als doel om de consument tevreden te stellen. Volgens het bedrijf zorgen opties met peulvruchten en proteïnen die sous vide worden voorgekookt voor verschillende smaken en opties qua voedingspatronen voor de consument.

"Onderscheidingen winnen is altijd fijn, maar we willen met onze merken "Inspired Greens", "Inspired Leaves" en "Inspired Salads" dag in dag uit goed presteren," zegt Karwacki. "Dit assortiment gaat de versafdeling naar een hoger plan tillen en we weten zeker dat het bij de consument in de smaak gaat vallen."
 
Voor meer informatie:
Jessica Wells
The Star Group
Tel: +1 (306) 385-7462
Publicatiedatum: